dissabte, 7 d’abril del 2007

Galgos ganxons: promocio 2007

Aquesta tarda ha estat una tarda plena d'emocions. La Dora ha passat una bona estona amb uns companys de SOS Galgos que també viuen a Sant Feliu.: Primer hem anat cap on estan acollits la Blanca, en Tiger i en LuckyLu, on havíem quedat, a més amb en Petit. En Petit és un mascle guapíssim que ja ha estat adoptat, i els altres tres conviuen amb en Goofy, un gos pastor, mentre esperen ser adoptats. La Blanca és molt carinyosa, a veure si ben avia li trobem una família (estamos en ello!) i en Tiger i en LuckyLu tot i ser cadells són molt espantadissos i es mereixen trobar unes famílies que se'ls estimin en quantitats industrials.
Al marxar, la Dora i en Petit han anat a veure cavalls a casa la Nica, una galga de 4 mesos que ha estat adoptada a 10 minuts caminant de casa. Allà la Dora si que s'ha deixat anar i ens ha ensenyat que sap còrrer i que els cavalls no li fan cap por.
Ha estat impossible fer una foto on sortissin tots, perquè no paraven quiets, però aquí en deixo unes quantes. De la Nica no n'hi ha perquè la bateria de la càmara, molt oportunament, se m'ha acabat sense poder-n'hi fer cap.


Aquest tiarro és en Petit. Guapíssim, i tot i que diuen que té mal geni amb el homes, aquesta tarda s'ha portar súper bé i no hi ha hagut cap problema amb ningú.






La Blanca és encantadora, molt carinyosa. No ha parat de demanar caricies i moxaines. A veure si ben aviat té una família pròpia.


En Tiger i en LuckyLu. No s'han acostat gaire als bípeds, només als quadrupedos.


I aquest és en Goofy, que no ha dubtat a apuntar-se a la trobada de galgos.


IAquí la Dora, en Petit i la Blanca, tot i que la foto és una castanya :-)

A veure si ens tornem veure aviat i a més de sortir fotos més decents en podem fer alguna de la Nica.

3 comentaris:

liransz ha dit...

jooo! que guay!! a la monroe le hubiera encantado!que xulo!

Jara ha dit...

Quina passada! i a mi no m'heu convidat?? qué guai! jo vull venir!!!

Núria ha dit...

A la pròxima, que sapigueu totes dues que esteu convidades!!!