dimecres, 16 de maig del 2007

Passem el parte

Tots els quadrúpedos i bípedos de casa dormen. Només quedo desperta jo, que estic estudiant un examen de demà. I com que és molt avorrit, he decidit fer una pausa i posar-vos al corrent de la visita d'avui (ahir) al veterinari. Sembla que els de casa no volen ser menys que la Monroe, perquè també tenim bones notícies::

El lupus d'en Lance torna a estar controlat. Avui ja no l'han hagut de punxar i ara ens toca seguir controlant que la marca no es faci més grossa. Per altra banda, li han posat un, segons ell, "clip per estar controlat", i és que en Lance, tot i tenir gairebé 6 anys, encara no duia xip, i com que ara va desligat pel camí que no passen ciotxes, només ens faltaria perdre'l.

L'erlichia de la Dora també està controlada! Ens ha dit la veterinaria que aquesta malaltia, com el lupus d'en Lance, és crónica, però ja té els valors de glòbuls vermells i plaquetes correctes i per tant ja no cal medicar-la més. De totes maneres d'aquí un mes ha de tornar al veterinari per fer-li un altre gràfic d'aquells perquè ara resulta que, segurament degut al tractament amb antibiòtic per l'erlichia, està immunodeprimida, és a dir que no té defenses perquè està molt baixa de glòbuls blancs i podria agafar qualsevol cosa. A més, com que és una marrana i es menja totes les porqueries que troba... Avui li han posat una injecció de defenses i n'hi posaran dues més les dues properes setmanes. Ens ha dit la veterinaria que no hi ha d'haver cap problema per tornar a recuperar el nivell de glòbuls blancs normal.

I els quadrúpedos i bípedos de casa volem felicitar a la Monroe per haver-se recuperat de les filàries. Enhorabona, Monroe!!!!!!

Aps, i ara que hi penso... avui ja és 16 de maig, i això vol dir que algú fa anys!!! Això es mereix una entrada a part!

2 comentaris:

Jara ha dit...

Felicitats a tots! això d'estar molt millor de salut s'ha de celebrar! miraré l'agenda a veure si aquest cap de setmana o l'altre la mami no té res i podem venir una estoneta.

Visca els quadrúpedos!

liransz ha dit...

guau! tantas buenas noticias!!que felicidad por todos los quadrupedos que se nos ponen buenos para poder seguir disfrutando juntos muchos años mas!