dijous, 29 de març del 2007

Sweet CatDreams!

En Hrsto, de sempre, és el que té més peciència amb la Jackson. Qui li havia de dir a la seva edat que li sortiria una fan com ella.

Guapos!!!!

dimecres, 28 de març del 2007

Ull de peix

La Dora ha vist que a la secció pup-ography de la web de The Dog Artist Collection, la d'aquells gossos que surten amb fotos d'ull de peix, no hi surten els galgos i si que hi surten els cockers. Per això s'ha decidit a fer-se alguna foto amb aquest efecte per fer-la sortir. Algú li hauria de fer saber què és un puppy. Dora, el curs vinent t'haurem d'apuntar a classes d'anglès!

dimarts, 27 de març del 2007

"Com menjar-se un iogurt" by Els quadrupedos

En Lance i la Neus s'han ofert voluntaris per ensenyarnos com es menja un iogurt. Vale, en veritat s'han ofert voluntaris tots, menys la Jackson, que diu que podent menjar ganxitos, quealsevol menja iogurts, però els hi ha tocat a tocat a ells dos.

En Lance és bastant rudimentari i fa servir el mètode quadrupedo caní. Li va prou bé perquè deixa els pots ben nets.



La Neus, en canvi és més fina, com a bona quadrupeda felina, i es recolza en el sistema de "más vale maña que fuerza". El resultat? El mateix que el d'en Lance, tot i que al vídeo no es vegi.



És a dir que ja ho saps, menja't el iogurt com vulguis, però deixa el pot ben net!

dissabte, 24 de març del 2007

Perros palo i perros pelota

Ahir vaig veure el blog de la Meritxell, Los Perros Palo. Em va fer molta gràcia saber el perquè del nom "los perros palo", i de seguida me'n vaig adonar que a casa, a més d'un perro palo tenim dos perros pelota. Un perro pelota de fútbol, la Cleo, i un súper perro pelota de bàsquet, en Lance.

divendres, 23 de març del 2007

Panxing days

Avui la Dora ha descobert què passa a la terrassa del darrera a ple migdia: toca el sol pels quatre costats! I li ha encantat, s'ha relaxat tant que fins i tot s'ha adormit.

dijous, 22 de març del 2007

Ja m'han tornat a prendre el pel!


La Cleo ahir va tornar a la pelu perquè li tallessin els cabells. Li creixen tan ràpid! Va tornar guapíssima i amb olor de maduixa. La foto és d'aquest matí, quan ens hem aixecat, per això fa aquesta cara d'adormida.

dilluns, 19 de març del 2007

Poesia animal

"O Romeo, Romeo! Wherefore art thou Romeo?
Deny thy father and refuse thy name;
Or, if thou wilt not, be but sworn my love,
And I'll no longer be a Capulet."

O el que és el mateix, que si la Dora no fos Gos i la Jackson no fos Gat, tot seria més senzill. Però en la seva història, com en la dels amants de Verona, les dificultats no fan més que enfortir un amor que algun dia será etern.
O això esperem...

diumenge, 18 de març del 2007

Trio maravillas v2.0

D'esquerra a dreta: Dora, Cleo i Lance, el nou "trío maravillas". En Lance i la Cleo s'han adaptat molt bé a tornar a ser família canina nombrosa. La Moon té en la Dora una digna successora.

divendres, 16 de març del 2007

Gossos de cacera

Ell caçador d'animals de ploma, ella una autèntica llebrer. Les seves preses poden estar tranquiles, que tenen coses més importants per fer, com ara dormir.

dimarts, 13 de març del 2007

Totes les histories tenen un començament


I el començament de la de la Jackson va ser aquest: menjar d'una xeringa cada tres hores. En el vídeo ja té 15 dies i els ulls oberts.

dilluns, 12 de març del 2007

El millor amic de l'home

No sé si els gossos són els millors amics de les persones. Segurament si els hi preguntéssim si ho volen ser tindrien una llarga llista de noms de gent de la que no volen saber res, però el que està bastant clar és que són els que tenen més paciència.
A la foto veiem una escena típica del cap de setmana, quan hi ha les nenes a casa, de nenes + gossos. La Cleo amb la seva afició a "rentar" plats, la Dora vestida amb una "burbujita" esperant a veure si cau menjar, i en Lance fent de gos policia, o al menys això deia la Mar. Val a dir qye la Dora s'ha adaptat rapidissimament a les nenes, perquè la foto és del dia que va arribar.
Santa Paciència Canina, no els abandonis!

diumenge, 11 de març del 2007

Ja la tenim aqui!

La Dora!
És una femella de llebrer, adoptada de SOS Galgos que ens havia estat assignada fa una mica més d'un mes però que fins ahir no vam poder anar a buscar. Mentrestant ha estat acollida a casa de la Liran
L'adaptació a la seva nova vida de moment està anant força bé. Amb els gossos té més bon rotllo que amb els gats, esperem que ben aviat ella s'hagi acostumat a ells i ells a ella, i és una golafre i una petenera (en això últim s'assembla molt a la Moon).

dilluns, 5 de març del 2007

Preparats!?!?!?!


Marxem 4 dies, però quan tornem...

diumenge, 4 de març del 2007

Dosis de realitat

Som en Lance i la Cleo i som gossos feliços. Desgraciadament no tots els gossos poden dir el mateix.
Ahir ens van dur al veterinari a vacunar, i vam sortir-ne molt contents i molt tristos. Molt contents perquè ens van donar 4 galetes a cada un, i molt tristos perquè mentre esperàvem vam sentir unes coses que ens van fer molta llàstima.
Mentre ens esperàvem hi havia més gossos. N'hi havia dos, de més grossos que nosaltres, que el seu humà va dir que eren caçadors. Va dir que acabaven de caçar 12 perdius! I estava molt content! Una vegada en Hristo va caçar un ocell i la mama el va renyar molt, i aquells n'havien matat 12 i el seu humà estava content... Però no estem tristos per això. Ja sabem que a tots els gossos els toquen humans diferents. A nosaltres ens renyen si cacem ocells i hi ha humans que renyen als seus gossos si pugen al sofà. El que ens va fer estar molt tristos va ser quan el seu humà va dir que mai havia tingut un gos que es fes vell. Va dir que o els hi tiraven un tret, o els pessigava el mosquit... Vam estar molt tristos per aquells dos gossos, i per tots els gossos que no arribaran a vells, no perquè es posin malalts o perquè un dia sense voler un cotxe els atropelli. Ens vam posar molt tristos per tots aquells gossos que no arribaran a vells perquè sempre han estat tractats com un instrument al que no es dòna cap valor com a ésser viu, i pel qual no val la pena ni gastar-se els € que val el collar que els protegeix de la leishmania. I vam estar molt tristos perquè de gossos que no són tractats amb el respecte que mereixen com a éssers únics i irrepetibles, sabem que n'hi ha molts, i que no hem d'anar gaire lluny per trobar-los.
- Cleo i Lance

divendres, 2 de març del 2007

Confidencies

En Lance i la Cleo sempre s'han tingut molta confiança i de tant en tant te'ls pots trobar explicant-se el seus secrets més ben guardats. Segurament la Cleo li devia fer saber algun amagatall de galetes.

dijous, 1 de març del 2007

Jugues?

Aquestes dues sempre estan disposades a "emprenyar" al personal. I si ningú els hi fa cas... sempre es poden emprenyar mutuament.