diumenge, 6 de maig del 2007

Trobada de llebrers a Esplugues 2007

Aquest matí, a les 9, hem pujat al cotxe per anar cap a Esplugues, on hi havia una trobada de galgos i altres llebrers i a la Dora li feia il·lusió anar-hi. Volia conèixer als seus amics d'internet, i veure si veia la Liran, en Germán i la Monroe. 50% per la Dora, perquè ha conegut a la Jara, en Phiippe i en Palmete a més d'altres galgos :-) però no ha vist a la seva famlia d'acollida :-(


Al cotxe la Dora sempre es porta molt bé.

Només arribar a Esplugues ens hem trobat a... la Jara i la seva mami! I al arribar al parc on es feia la trobada... la Mireia, en Palmete i en Philippe, que estava una mica esverat. Evidentment hem immortalitzat el moment!


D'esquerra a dreta la Jara, la Meritxell, la Mireia, en Philippe, en Palmete, un nen molt guapo, la Dora i la Núria (és a dir, jo).

De Sant Feliu també han vingut l''Esther i la Gemma. La Nica no ha vingut perquè es mareja. Nica, hauràs d'aprendre a anar amb cotxe, que avui hauries triomfat! També ha vingut el Petit amb els seus papis. A l'Esther li ha tocat parlar a davant de tothom, jijiji.


L'Esther en el seu moment de gloria, o d'apuro, al costat de l'Anna, a qui se li ha d'agraïr la feina feta per recuperar tants i tants galgos. Moltes gràcies, Anna :-)

I en Martí Peraferrer, que també té un galgo però avui no hi era.



A tots els llebrers: galgos, greyhounds, wippets, borzois... els han donat una medalla per GUAPÍSSIMS, i quatre galgos han tingut premis especials: l'Ulisses el premi al galgo més guapo, la Happy a la simpatia, en Zeus a la timidesa i en Lucas al més maltractat feliçment recuperat (o en fase de recuperació).



La Dora, en Philippe i en Palmete recullen les seves medalles.

Al acabar, foto de grup i cap a casa. La Jara ens ha dit que un dia vindrà a Sant Feliu a còrrer amb la Dora!!!

Deio unes fotos de les que hem anat tirant, segurament no me'n reordaré del nom de tots els quadrúpedos -)


D'esquerra a dreta (només quadrúpedos) en Philippe, la Lara, en Petit, en Tango, una de les galgues de la Margarita de la que no recordo el nom i la Happy.


La Carrie (Bradshaw) que estava molt contenta amb la seva medalla.

En Lucas i en Terri (el terrible) fent-se un petó. Al voltant en Drac, l'Olivia, la Happy i la seva germana i a la dreta de la foto el cul d'en Russo i la seva germana, que tampoco recordo com es diu.
A veure
A veure si els de SOS Galgos organitzen una trobada de cockers, que en Lance i la Cleo també en tenen ganes!!

3 comentaris:

Jara ha dit...

La meva mami no es va endur el catxarro aquell que fa fotos i per tant jo no puc informar de com va anar, però va estar molt bé! vaig conèixer a la Dora que clar, la vaig rondinar, i ens van donar una medalla que ja us l'ensenyaré... i hem quedat per venir a Sant Feliu! bien! a veure si creideu a tots els coleguis de la zona i ens juntem una pila per poder córrer! (segur que guanyo jo, però bé... us deixaré una mica de ventatge).

Un petó!

Anònim ha dit...

Estem a dia 11 i encara no ens has dit res més!!!!! Fins i tot li ha sortit una dent a la Núria!!!! Va home, que tenim ganes de veure coses noves!!!!
Laura

Núria ha dit...

Jo, és que aquests dies no tinc gaire temps... com no m'emporti algun quadrúpedo al local o a la biblioteca... Va, ara descarrego la càmara i a veure que surt.

Jara, tu avisa quan vinguis que jo 'encarrego d'avisar els galgos!