dimarts, 4 de setembre de 2007

Ja hi som tots! / ¡Ya estamos todos!

Cap a les 8 del matí sortiem de Sant Feliui la Capitana, els meus pares, la Dora i jo, cap a les oficines de MRW de Palamós per recollir al petit, que encara no sabíem com es diria. Hem arribat just quan estaven descarregant els paquets. El peque venia amb 3 quadrúpedos més, un Fox Terrier, un Pug i l'altre que no sé què era perquè no l'he mirat. La Capi, que ja hi té la mà trencada, ha obert el "paquet" i ha sortit el pequesaurio. Jo en quell moment no hi era perquè m'ha trucat el Tetu perquè preguntés si havia arribat un paquet de la seva empresa. Quan he sortit el peque ja estava fora del transportín, i la Capi ha immortalitzat el moment.

Hacia las 8 de la mañana salíamos de Sant Feliu la Capitana, mis padres, Dora y yo, rumbo a las oficinas de MRW de Palamós para recoger al peque, que aun no sabíamos como se llamaría. Hemos llegado justo cuando estaban descargando los paquetes. El peque venía con 3 quadrúpedos más, un Fox Terrier, un Pug y el otro que no sé que era porqué no lo he mirado. La Capi, que ya lo tiene por costumbre, ha abierto el "paquete" y ha salido el pequesaurio. Yo en aquel momento no estaba porqué me ha llamado el Tetu para que preguntara si había llegado un paquete de su empresa. Cuando he salido el peque ya estaba fuera del transportín. y la Capi ha imortalizado el momento.

Al arribar a casa el peque ha conegut a la resta de la família quadrúpeda canina. La Cleo l'ha grunyit, com ja esperàvem, perquè la Cleo últimament està una mica "susceptible" amb els altres quadrúpedos que no són en Lance i la Dora. En Lance primer s'ha emocionat, i després ha passat bastant del peque. La Dora també l'ha grunyit, però s'entén que ella i la Cleo el grunyin, perquè han anat altes i encara deuen anar-hi una mica, perquè en Lance ja passa d'elles, però el petit s'ha passar el dia anant al darrera de les dues i intentant montar-les. Encara ténen prou paciència! Sort que els hi passarà aviat. A la Jackson li ha fet por, com la Dora quan va arribar. Després ha conegut a la resta de la família bípeda, i aquí si que ha triomfat. Les nenes s'han enamorat d'ell, i al final li hem posat un nom, que com ja havia anunciat, ha estat d'última hora. La Mar ha proposat Coet i ens ha semblat encertat. Així, el pequesaurio es diu Coet.

Ha menjat una mica i hem anat al veterinari, que ens ha dit que hem de seguir el tractament que li van començar a Sevilla.

Al llegar a casa el peque ha conocido al resto de la familia quadrúpeda canina. Cleo le ha gruñido, como ya esperábamos, porqué últimamente Cleo está un poco "Susceptible" con los demás quadrúpedos que no son Lance y Dora. Lance primero se ha emocionado, y después ha pasado bastante del peque. Dora también lo ha gruñido, pero se entiende que ella y Cleo le gruñan, porqué han estado con el celo y aun deben estarlo un poco, porqué Lance ya pasa de ellas pero el pequeño se ha pasado el día intentando montarlas. ¡Aun tienen bastante paciencia! Suerte que se les pasará pronto. A Jackson le ha hecho miedo, como Dora cuando llegó. Después ha conocido al resto de la familia bípeda, ¡y aquí si que ha triunfado! Las niñas se han enamorado de él, y al final le hemos puesto un nombre, que como ya había anunciado, ha sido de última hora. Mar ha propuesto Coet (cohete, se pronuncia cúét) y nos ha parecido acertado. Así, el pequesaurio se llama Coet.

Ha comido un poco y hemos ido al veterinario, que nos ha dicho que debemos seguir el tratamiento que empezó en Sevilla.


Al tornar del veterinari ha estat voltant amunt i avall, i ha demostrat que és un petardo. Ha bordat, ha intentat montar a la Cleo i la Dora vàries vegades, ha begut, ha bordat, ha jugat, ha bordat, ha fet caca, ha bordat... Per cert, hem notat que borda molt, eh! Ja li hem hagut de fer el que ens va dir l'Helena, la seva mami s'acollida: l'hem ruixat amb un disparador d'aigua. Ha estat efectiu una estona, però se n'ha oblidat de seguida i ha tornat a bordar. Mentres dinàvem s'ha portat molt bé i al acabar hem sortit a jugar amb la pilota. Ha descobert les pilotes que piten i ha jugat molt. Demà penjaré un parell de vídeos. I ha conegut el que lo faltava, en Hristo. Al principi en Hristo sel mirava guardant les distàncies, però de seguida ha vist que era inofensiu i se li ha acostat i s'ha ajagut a prendre el sol allà on jugàvem.

Al volver del veterinario ha estado yendo arriba y abajo y ha demostrado que es un petardo. Ha ladrado, ha intentado montar a Cleo y Dora varias veces, ha ladrado, ha bebido, ha ladrado, ha hecho caca, ha ladrado... Por cierto, hemos notado que ladra mucho, eh! Ya le hemos tenido que hacer lo que nos dijo Helena, su mami de acogida: lo hemos salpicado con un disparador de agua. Ha sido efectivo durante un ratito, pero enseguida lo ha olvidado y ha vuelto a ladrar. Mientras comíamos se ha portado muy bien y al terminar hemos salido a jugar con la pelota. Ha descubierto las pelotas que pitan y ha jugado mucho. Mañana colgaré un par de vídeos. Y ha conocido al que le faltaba: Hristo. Al principio Hristo se lo miraba guardando las distancias, pero enseguida ha visto que era inofensivo y se le ha acercado y se ha tumbado a tomar el sol donde jugábamos.

No sé si en Coet estava acostumat a fer la migdiada, però després de jugar ha vist que tots entrávem a dins i ens estiràvem a descansar. No s'ho ha pensat gaire, ha pujat al sofà i després d'uns quants mimos s'ha ajagut i també s'ha relaxat.

No sé si Coet estaba acostumbrado a hacer la siesta, pero después de jugar ha visto que todos entrábamos dentro y nos tumbábamos a descansar. No se lo ha pensado, ha subido al sofá y después de unos cuantos mimos también se ha relajado.

A la tarda hem hagut de marxar una estona i l'hem deixat tancat a la cuina amb en Lance. Al tornar tots dos estaven sencers, és a dir que... victòria! Al veure'ns ha bordat moooooolt i tot i que feiem veure que l'ignoràvem no ha parat. Després hem anat a la pineda dels cavalls i ha conegut a la Nika, la Fly, la Petra, la Nanny i en Joan. Tot i que estava una mica nerviós no semblava que li desagradés. A la Fly i a la Nika els hi ha agradat molt, però de moment no el deslliguem fins que es coneguin una mica més. Quan ja era fosc hem tornat a casa i els quadrúpedos han sopat. En Coet s'ha menjat gairebé tot el seu plat, però la Dora l'ha ajudat a acabar-s'ho.

Havent sopat hem tornat a sortir a jugar amb la pilota, i se n'ha menjat un tros. Ara la pilota ja no pita, jejejejeje. Han estat tots 4 una estoneta al jardí i cap a dins a dormir. Avui dormen la Dora i la Cleo a l'entrada i en Lance i en Coet a la cuina. De moment ni s'ha queixat ni ha plorat. Millor, si no el tindria que portar a dormir amb mi i m'estimo més que a les nits dormi amb els seus germans. Per evitar gelos i coses per l'estil.

I demà serà una altre dia.

Por la tarde hemos tenido que salir un rato y lo hemos dejado con Lance en la cocina. Al volver los dos seguían enteros, así que... ¡victoria! Al vernos ha ladrado muuuucho, y aun que hacíamos que lo ignorábamos no ha parado. Después hemos ido al pinar de los caballos y ha conocido a Nika, Fly, Petra, Nanny y Joan. Aunque estaba un poco nervioso no ha parecido que le disgustara. A Fly y Nika les ha gustado mucho, pero de momento no lo soltamos de la correa hasta que se conozcan un poco más. Cuando ya era de noche hemos vuelto a casa y los quadrúpedos han cenado. Coet se ha comido casi todo lo de su plato, pero Dora le ha ayudado a terminárselo.

Después de cenar hemos vuelto a salir a jugar a la pelota, y se ha comido un trozo. Ahora la pelota ya no pita, jejejejeje. Han estado los 4 un ratito en el jardín y han entrado a dormir. Hoy duermen Cleo y Dora en la entrada y Lance y Coet en la cocina. De momento ni se ha quejado ni ha llorado. Mejor, si no me lo tendría que llevar a dormir conmigo y prefiero que por la noche se acostumbre a dormir con sus hermanos. Para evitar celos y cosas por el estilo.

Y mañana será otro día.

2 comentaris:

Ines ha dit...

¡Que bien que ya estais todos! Espero que cohete sea muy feliz. Por cierto me ha hecho mucha gracia el nombre del gato, mi primer perro fue un teckel y mi hermano le puso Hristo.

Adelita ha dit...

Entonces... mudo no es, no ?
Menos mal !! :P