diumenge, 24 de febrer de 2008

Ja ens hem manifestat / Ya nos hemos manifestado

Avui escric jo, la Mona, que encara porto el mocador vermell que em van posar ahir:
Hoy escribo yo, Mona, que aun llevo el pañuelo rojo que me pusieron ayer:

Doncs bé, com ja havia explicat la Dora, ahir vam anar a la manifestació de Barcelona pels drets dels animals. La Nanny, la Dora jo vam anar amb el mateix cotxe i ens vam portar molt bé, sobretot després d'haver parat a l'autopista per recollir la Phoebe, la Leila i els seus papis, que va ser quan la Nanny va aprofitar per fer feina i va deixar de tirar-se pets i ggasejar-nos a tots.

Quan vam arribar a Barcelona ens vam trobar amb molts més galgos! La Lea, la Thais, en Ronnie, els de la Fina, en William, la Inka... i en Drac, l'Olivia i la Jara, ue jo encara no els coneixia!!! La mami de la Jara es pensava que la Nanny era de mida petita, jejeje, quina sorpresa es va endur quan va veure la nostra petita gran greyhound!

Ens ho vam passar molt be, i la Guardia Urbana diu que érem unes 1500 persones acompanyades de molts quadrúpedos! Ara només ens queda esperar a que se'ns hagi sentit ben fort i clar!

I ara que la Dora no em sent, deixeu-me dir-vos que vaig triomfar. Molta gent em deia coses i em van fer moltes fotos ;)

Pues bien, como ya os había dicho Dora, ayer fuimos a la manifestación de Barcelona por los derechos de los animales. Nanny, Dora y yo fuimos en el mismo coche y nos portamos muy bien, sobretoodo después de haber parado en la autopista para recoger a Phoebe, Leila y sus papis, que fue cuando Nanny aprovechó para hacer sus cosas y dejó de tirarse pedos y gasearnos a todos.

Cuando llegamos a Barcelona nos encontramos con muchos más galgos! Lea, Thais, Ronnie, los de Fina, William, Inka... ¡¡¡y Drac Olivia y Jara, que yo aun no los conocía!!! La mami de Jara pensaba que Nanny era de tamaño pequeño, jejeje, ¡qué sorpresa se llevó cuando vió a nuestra pequeña gran greyhound!

Nos lo pasamos muy bien, y la Guardia Urbana dice que éramos unas ¡1500 personas acompañadasa de muchos quadrúpedos! ¡Ahora sólo nos queda esperar que se nos haya escuchado fuerte y claro!

Y ahora que Dora no nos escucha, dejadme deciros que triunfé. Mucha gente me decía cosas y me sacaron muchas fotos ;)


Us dexo una foto de part del grup que ens ha passat la Mª Mercè, la mami de la Phoebe i la leila, que si arriba a ser pels nostres bípedos ens quedem sense documents gràfics perquè es van deixar, tots, les càmeres de fotos :

Os dejo una foto de parte del grupo que nos ha pasado Mª Mercè. la mami de Phoebe y Leila, que si llega a ser por nuestros bípedos nos quedamos sin documento gráfico porqué se olvidaron, todos, las cámaras de fotos:

2 comentaris:

-LiRi- ha dit...

jo que guay. nos hubiera encantado poder participar con vosotros! espero que todo el mundo le haya quedado claro el mensaje! un beso familia

Jara ha dit...

doncs hi havia molta gent apart de molts animalons, gats, conills, fures i fins i tot 2 ases! pobres... sort que ara tenen família! i el millor de tot és que vam quedar que un dia anirem a la Pineda!!!! i la Nanny és Súper Nanny! és gegant!