dijous, 28 de febrer de 2008

Per en Marc de Sant Gregori / Para Marc de Sant Gregori

Hola amic Marc. Saps qui sóc? Sóc la Pixie. Mira, ara jo també tinc blog!
T'explico que gràcies a la campanya de difusió que heu fet des de casa teva, m'ha conegut una família de Sant Feliu i des d'aquest matí visc amb ells.
Aquí, com al refugi on he viscut gairebé un any, també hi tinc germans i germanes. Hi ha unes quadrúpedes que es diuen Cleo i Dora i un quadrúpedo que es diu Lance amb els que ens hem flairat, i un altre que es diu Coet que des de que m'ha vist s'ha enamorat de mi i m'atabala molt. Jo el bordo i ell contesta. Els humans, que els meus nous germans m'han dit que es diuen bípedos, diuen que amb un parell de dies ens haurem acostumat l'un a l'altre i ell no serà tan pesat i jo el toleraré més. Segur que si, perquè sembla un bon noi.
Diuen els bípedos que li diguis a la mama que es posi en contacte amb ells fent servir l'"imail", que jo no tinc ni idea de què és n.murla(at)gmail.com per veure si algun dia ens podeu venir a veure.

Hola amigo Marc. ¿Sabes quien soy? Soy Pixie. ¡Mira, ahora yo también tengo blog!
Te cuento que gracias a la campaña de difusión que habéis hecho desde tu casa, me ha conocido una familia de Sant Feliu y desde esta mañana vivo con ellos.
Aquí, como en el refugio donde he vivido casi un año, también tengo hermanos y hermanas. Hay unas quadrúpedas que se llaman Cleo y Dora y un quadrúpedo que se llama Lance con los que nos hemos olisqueado, y otro que se llama Coet que desde que me ha visto se ha enamorado de mi y no para de marearme. Yo le ladro y él me responde. Los humanos, que mis nuevos hermanos me han dicho que se llaman bípedos, dicen que en un par de días nos habremos acostumbrado el uno al otro, y él no será tan pesado y yo le toleraré más. Seguro que si, porqué parece un buen chico.

4 comentaris:

montse ha dit...

Gràcies, gràcies i mil gràcies! Sou la millor família que podia haver trobat la Pixie. Quanta gent com vosaltres fa falta per aquest món! I tant que contactarem. Ens morim de ganes de veure-us, als humans, als quadrúpedes i a la Pixie.
Felicitats a tots!

Ines ha dit...

Bienvenido, Pixie.

-LiRi- ha dit...

bienvenida pixie! no podrias haber encontrado mejor familia! un beso grande y felicidades a todos!

Manel & Marta ha dit...

Pixie has trobat molt bona casa! Ho has passat malament però creu-me, ara seras molt feliç!!!
A veure si quedem algun dia per St.Feliu!