dissabte, 1 de març de 2008

Pixie, que comença com pineda / Pixie, que empieza como pineda

Aquesta tarda la Pixie ha conegut la pineda, el lloc on anirà gairebé totes les tardes. Hi ha conegut a la Nika, la Ketta, la Iona, en Harpo, la Nanny i la Fly. També els cavalls, és clar, que avui no eren amb nosaltres, però amb la Nanny se n'ha anat una estona a les quadres. Cap problema amb ningú. Al principi ha anat lligada, ha investigat una mica i després l'hem deixat anar. Ha anat molt a la seva, com si conegués la pineda de tota la vida. Amb qui ha encaixat millor ha estat amb la Nanny, a la que ha seguit durant molta estona.

Esta tarde Pixie ha conocido la pineda, el sitio donde irá casi cada tarde. Allí ha conocido a Nika, Ketta, Iona, Harpo, Nanny y Fly. También a los caballos, obviamente, que hoy no estaban con nosotros, pero con Nanny se ha ido un rato a las cuadras. Ningú problema con nadie. Al principio iba con la correa, ha investigado un poco y después la hemos desatado. Ha ido muy independiente, como si conociera la pineda de toda la vida. Con quien ha encajado mejor ha sido con Nanny, a la que ha perseguido durante mucho rato.

Per altra banda, volem presentar-vos un nou blog, que demostra que la blogsfera, com el món real, és un mocador. A través del blog dels arreplegats, hem anat a petar al blog de la Marta, The Nana's Family. La curiositat és la que Marta i jo ens coneixem de tota la vida. Vam anar juntes al cole dels 3 als 18 anys!

Por otro lado, queremos presentaros un nuevo blog, que demuestra que la blogsfera, como el mundo real, es un pañuelo. A través del blog de los "arreplegats", hemos ido a parar al blog de Marta, The Nana's Family. La curiosidad es que Marta y yo nos conocemos de toda la vida. Fuimos juntas al cole de los 3 a los 18 años!

3 comentaris:

laura "la mama de la vivi" ha dit...

Perdoneu, pero no es pot accedir al blog de les Nana's Family, diu el blogger que no está registrat.

Es que anava també a afagirlo al blogs dels meus amics.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Núria ha dit...

Moltes gràcies, Laura. Ja està corregit :)