dimecres, 21 de maig de 2008

galgos112 - adopta un galgo

Fa dies que no escrivim res perquè, tal com ja havíem dit, hem estat treballant en un nou projecte que ens feia molta il·lusió, i alhora ens prenia bona part del temps. I ara que tenim un momentet us el presentem:

feu click a la imatge per veure la carta en gran
Podeu saber més de galgos112 si visiteu la nostra web: http://www.galgos112.com o http://www.adoptaungalgo.com


Hace días que no escribimos nada porque, como ya habíamos dicho, hemos estado trabajando en un nuevo proyecto que nos hacía mucha ilusión, y a la vez nos tomaba gran parte del tiempo. Y ahora que tenemos un momentito os lo presentamos.:

haz click en la imagen para ver la carta en grande
Podéis saber más acerca de galgos112 si visitáis nuestra web: http://www.galgos112.com o http://www.adoptaungalgo.com

5 comentaris:

Ines ha dit...

Ya os habia visitado y me imaginaba que andabais vosotros detrás de la web, cuando he visto la corte de embajadores. Por cierto, son todos muy guapos pero TAAS es precioso!!! Me parece una gran iniciativa. Mucha suerte y mucho animo

montse ha dit...

Molta sort pel projecte i pels galgos que se'n puguin beneficiar.

Anònim ha dit...

Moltíssima sort en aquest nou projecte!

Sosgolden.com

INES ha dit...

Hace mucho que no contais nada. ¿Que tal siguen los peques? ¿Y mi Coet/Arlequín? Enhorabuena por la magnifica labor que llevais a cabo con Galgos 112, os tengo enlazados en mi blog

Selphy ha dit...

Moltíssima sort en el projecte!

He arribat aquí buscant blogs sobre gossets, etc. I us he trobat! La veritat, m'encanta el que feu. Felicitats!

D'altra banda ja que sou amants dels cuadrúpedes. Aquest divendres passat vaig estar a punt de perdre el meu... Un mestís de Pastor Alemany i Pastor Belga. El van haver d'operar d'urgència, perque va tindre una torsió d'estomac i de melsa. Per sort ja el tenim a casa, encara no fora de perill, pero va sobreviure a l'operació, ja que va arribar molt demacrat. Ara és més que mai el nen mimat de la casa. I ens alegra tant tenir-lo un altre cop a casa ^^ (Més detalls al meu blog)