dijous, 7 de juny de 2007

Al Consell de Savis: necessitem ajuda!!!!!


Això passa des de que la Dora va deslligada a passejar. Al camí hi ha caques, d'animal i alguna de bípedo, i gairebé cada dia la Dora s'escapa i se'n menja alguna. La Cleo també se n'ha menjat alguna, però no tantes perquè és més fàcil atrapar-la quan veus que posa la directa.

Sabeu si hi ha algun truc perquè no ho facin? Alguna pauta a seguir o el que sigui. Ens han dit de posar-li un grapat de sal a la boca quan se l'ha menjat. Demà ens emportarem guants de goma perquè qualsevol li posa la mà a la boca amb la pudor de merda que deix anar el seu alè... En fi, qualsevol consell serà ben rebut.

5 comentaris:

Jara ha dit...

Jo també faig el mateix... i saps què fa la mama? quan estic apunt de menjar-ne una, s'emporta una cosa que pica molt, que li diu "bitxo" i en posa per sobre de la kk... i quan me la menjo, com que pica tant... ja no ho faig...
La veritat és que tenen molt bon gust i per això ho fem... ho hauríeu de provar!

(Sóc la Meri, la mami, no ho feu pas això de provar-ho! la Jara és una mica marranota... no sé perquè carai ho fan això, però és tan fastigós! jo apart del "bitxo" no sé què més fer-hi... però la veritat és que si està lluny és complicat evitar-ho)

Mireia & Philippe & Palmete ha dit...

Hola!
Segons tinc entés, quan estan baixos d'alguna vitamina es quan ho fan, normalment mengen cacas humanes.
Després de ser adoptats ho segueixen fent per "inercia"...

Quin fàstig!

MUA

Anònim ha dit...

El que passa és que són unes marranes!!!
Laura

Adelita ha dit...

Ay Dora !! Por lo que se ve todas somos igual de cochinotas :( Mi hermana Maria Luisa y yo hacemos lo mismo, e incluso desenterramos las que dejan por ahí los gatos.
No veas cuando la Jefa nos pilla... nos cae la grande, tía :(
Dice el Vete que son manías, porque carencias ya no tenemos ninguna.
Y si tu Jefa averigua algo más, que se lo diga a la mía y le estará bien agradecida.
Perdona que te ladre así, tía, pero es que soy Galga de CastillaLaPlancha, y leerte te leo bien, pero no se ladrar como tú, guapetona
Patitas

Núria ha dit...

Gracias a todos por vuestras sugerencias.

Adelita, niña! Bienvenida a mi/nuestro blog! (tambien es de mis hermanos...) Tú ladra como quieras muchacha!! Dice mi bípeda que le digas a tu Jefa que pruebe lo de la sal, que cuando acabais de zamparos el bombón, os meta un puñado de sal en la boca, qie nos da unos retortijones que se nos pasan rápido las ganas de comer más. Que conste que esto lo escribo bajo la mirada amenazante de mi bipeda, que yo nunca le haría una putada así a una compañera de gustos culinarios. Es lo que tiene aun no tener ordenador propio.

- Dora.

Jara, de moment farem cas a la teva mami i passarem de provar-ho. Lo del bitxo no ho havíem sentit a dir. Queda apuntat!

- Núria.