dilluns, 25 de juny de 2007

No anem be

Deu ser que els quadrúpedos tenien enveja de l'Adelita & Co., perquè portem uns 15 dís de visita gairebé diària al veterinari.

Anirem passant el parte...

Cleo: La Cleo va decidir que seria divertit viure noves experiències, així que se li van omplir els pits de llet... i sense tenir cap embaràs psicològic. Ho vam arreglar amb hormones.

Neus: El dimecres de la setmana passada, directament ens pensàvem que la Neus era morta. Al matí va tenir un canvi brutal d'actitud, no es deixava tocar, grunyia, i al migdia la vam trobar ajaguda sota el sol completament immòbil. A més no ens va donar ni temps a adonar-nos de que s'havia aprimat molt. A la tarda, cap al veterinari, que també la va veure molt malament i fins i tot se la volia quedar per veure si tenia leucèmia o immunodeficiència. Al final ens la vam emportar a casa , plena fins a dalt d'antibiòtic i antiinflmatori, i amb l'esperança que només fos un refredat immensament bèstia. I sembla que va ser això, perquè quan acabi d'escriure aquesta entrada li posaré la última injecció d'antibiòtic i ja torna a estar com sempre.

Lance: El lupus de'n Lance no ens deixa estar del tot tranquils. L'altre dia vam veure que li estava llagant les genives. Li van donar més cortisona i antibiòtic i ara li hem d'anar posant una pomada vàries vegades al dia. De moment sembla que no es a més gros, però l'hem d'anar portant perquè li segueixin de prop. A més està a règim per sobrepès.

Dora Tenia moltes ganes d'escriure una entrada explicant que a la Dora ja li han donat l'alta de l'Erlichia, pero "va a ser que no". Avui anàvem a fer l'última analítica, pensant que ja estaria solucionat i els nivells de glòbuls blancs (defenses) han donat molt per sota del nivell mínim acceptable, ella els té a 3,8 i el mínim és 6. El pitjor és que des de l'última analítica, tot i haver-li injectat defenses, han baixat de 4,7 a 3,8. Evidentment hi ha alguna cosa que falla en l'organisme de la Dora. Per sort, però, ella està bé. Després de comprovar els resultats de la primera analítica n'hi han fet una de segona per comprovar l'Erlichia i la Leishmania, ja que en els primers anàlisis que li van fer el mes de febrer va donar positiu en totes dues malalties. El divendres tindrem els resultats.

I encara que per una part vull pensar que tant lo de'n Lance con lo de la Dora serà com lo de la Neus i al final no serà res, per una altra no puc evitar estar molt preocupada per tots dos.

I no poso foto perquè els quafrúpedos tenen gana, he de punxar a la Neus, i en aquest moment no estic d'humor per buscar-ne una de ben xula. Igual més tard en poso una, o si no a la pròxima entrada :-)

3 comentaris:

Adelita ha dit...

Pues si que estamos buenos !! con tal de gastar ya no sabéis ni que hacer ;)

Pobres humanos, pordió.

Bueno, un poco de química, más quesitos, más salchichas, más sobos y mimos... y todo se solucionará bien. Cagüenla.

Y nos mandas el parte médico, tía, no nos dejes preocupás.

Nosotras nos vamos encarrilando... un poco. Yo todavía tengo el oído hinchao, pero creo que no habrá que amputar ;)

La Mari se ha quitado a bocaos el 80% de los puntos, y el resto, si llegan, se los quitan hoy.

y etc. etc.Los dientes de la una, la muela de la otra, la gordura de aquella...

¡¡ vivan los vetes millonarios y las jefas rumbosas !!

Patitas guapos !!

Anònim ha dit...

Vaua m....!!!!! "a esperar toca" a veure divendres que ens diuen!!

Mireia & Philippe & Palmete ha dit...

Hola...valla tela...vinga ànims.
Ja sabeu que em el Philippe em pasat una temporada molt pero molt dolenta...també li va pasar lo dels globuls blancs, i a més a més li van baixar les plaquetes criticament amb un risc molt alt d'emorragia...vam estar anant a sos galgos cada setmana a punjar antibiotic, i ademés mil i una pastilla...
pero ara sembla que estem encarats, ja que ha guanyat pes i esta molt més animat. Així que vinga, ànims!
Dona un petó de part meva a tota la trupe!!! I que es millorin tos ben aviat.

MUA