dimarts, 19 de febrer del 2008

Els Quadrúpedos ens manifestem!


Uueeeee! La Mona i jo, la genial i esplèndida Dora, el dissabte serem a Barcelona en representació dels Quadrúpedos, per manifestar-nos a favor de l'aplicació de la legislació vigent en matèria de protecció animal. No volem més moratòries que permetin sacrificar animals abandonats. Volem lleis que ens protegeixin de veritat, i volem que aquestes lleis es facin complir.

Però sabeu què és el millor d'anar el dissabte a Barcelona? Que tornarem a veure la Jara, i li podré presentar les petardes de la Mona, la Nanny, la Louise...! Prepara't Jara, que la tropa ja estem a punt!

Uueeeee! Mona y yo, la genial y esplendida Dora, el sñabado estaremos en Barcelona en representación de los Quadrúpedos, para manifestarnos en favor de la aplicación de la legislación vigente en materia de protección animal. No queremos más moratorias que permitan sacrificar animales abandonados. Queremos leyes que nos protejan de verdad, y queremos que estas leyes se hagan cumplir.

Pero sabéis que es lo mejor de ir el sábado a Barcelona? Que volveremos a ver a jara y podré presentarle las petardas de Mona, Nanny, Louise...! Prepárate, Jara, que la tropa estamos a punto!

4 comentaris:

Jara ha dit...

Bieeeeeeennnnn!! però la mami m'ha dit que no podrem còrrer gaire perquè estarà ple de gent... no sé, a veure si podem fer alguna cosa. Per cert, ja teniu totes el mocador vermell? jo no, n'hauré de comprar algun :(.

montse ha dit...

Que us vagi molt bé. Espero que sigueu molts i, sobretot, que se us escolti. Sort!

Byron y Xinver ha dit...

que haya suerte y que todo salga bien ya nos contareis

Anònim ha dit...

Espero que les vaya muy bien y se diviertan mucho.

En mi blog le deje un premio.