dilluns, 25 de febrer del 2008

Recollint premis / Recogiendo premios

Aprofitant que aquesta nit ha sigut la dels Oscars, venim a ensenyar el premi que ens va arribar la setmana passada. No és un Oscar però és més xulo.

Recordeu el concurs de fotos d'Arca de Noé? Doncs... VAM GUANYAR!!! La foto de la Dora el primer dia d'haver arribat a casa va quedar la primera.

Aprovechando que esta noche ha sido la de los Oscar, venimos a enseñaros el premio que nis llegó la semana pasada. No es un Oscar pero mola más.

¿Recordáis el concurso de fotos de Arca de Noé? Pues... ¡¡¡¡GANAMOS!!!! La foto de Dora el primer día de haber llegado a cas quedó la primera.

La semtana passada ens va arribat el premi, i s'ho han currat molt. Hi ha de tot: el calendari 2008 d'Arca de Noé, menjar, llits, collars, unes enciclopèdies del gat i del gos molt maques, joguines, joies de Sandra Bass, i fins i tot un impermeable per en Coet!

La semana pasada nos llegó el premio y se lo han currado mucho. Hay de todo: el calendario 2008 de Arca de Noé, comida, camas, collares, unas enciclopedias del gato y del perro muy bonitas, juguetes, joyas de Sandra Bass, y ¡hasta un chubasquero para Coet!

Moltes gràcies a la gent d'Arca de Noé per aquest súper premi. Els Quadrúpedos ja l'estan disfrutant!

Muchas gracias a la gente de Arca de Noé por este súper premio. ¡Los Quadrúpedos ya lo están disfrutando!

5 comentaris:

Ines ha dit...

ES MUY BONITA LA FOTO, LA HABIA VISTO EN ARCA DE NOE PERO NO ME HABIA DADO CUENTA DE QUE ERA DORA. ENHORABUENA

montse ha dit...

Realment la foto es mereix el premi. És preciosa! Moltes felicitats!

liransz ha dit...

esa dora esa dora eh! eh!
felcidades!!!!

Mariona ha dit...

Felicidades!

Unknown ha dit...

...