dijous, 14 de febrer del 2008

Saint Valentine's Day

Sabem que el 14 de febrer alguns bípedos celebren Sant Valentí. Nosaltres farem res especial, perquè ens estimem cada dia de l'any. Però com que avui és el dia del enamorats, venim a desitjar-vos a tots, tant els de dues com els de quatre cames, amor per cada dia de les vostres vides.

Sabemos que el 14 de febrero algunos bípedos celebran San Valentín. Nosotros no haremos nada especial, porqué nos queremos cada día del año. Pero como hoy es el día de los enamorados, venimos a desearos a todos, tanto los de dos como los de cuatro piernas, amor para cada día de vuestras vidas.

We know that February 14th some bipedos (two legged, humans or whatever you want call them) celebrate Saint Valentine's Day. We won't do anything special, 'cause we love each other every year's day. But today is Saint Valentine's, so we are here to wish everybody, including two and four legged, love everyday of your lives.

8 comentaris:

laura "la mama de la vivi" ha dit...

En Hanson, Vivi, Teddy, Antoni i Laura, també us desitjem el millor per vosaltres, i que hi ha més maco en aquest món que l'estima, el respecta i la tendresa.

laura "la mama de la vivi" ha dit...

Caram ¡¡¡ que malament escriu el català la meva màma.

Lluís Lleida ha dit...

Us convidem a www.moviendolacola.blogspot.com

Byron y Xinver ha dit...

Gracias por esos deseos amorosos. Nosotros tampoco hacemos nada especial.

montse ha dit...

No m'agraden les tradicions importades amb fins comercials, i per tant, no celebro Sant Valentí ni cosetes d'aquestes, però m'afegeixo al vostre desig de que tothom s'estimi una miqueta més cada dia.

Gemma ha dit...

gràcies!!!!

Núria demà hi ha el sant antoni abat a Sant Feliu. Ens agradaria venir però tenim dinar familiar al migdia.
A quin mail et puc contactar???

Núria ha dit...

n.murla(at)gmail.com

canvia l'(at) per una @

liransz ha dit...

gracias por esos deseos tan bonitos! idem para vosotros familia!
un beso
ger, liri y monroe!