dimarts, 15 d’abril del 2008

Shhh, queadrúpedos dormint / Shhh, quadrúpedos durmiendo

En primer lloc, deixeu-me donar-vos les gràcies a tots els que vau dedicar uns moments a escriure algo per en hristo. Moltes gràcies.

A casa la vida segueix, i avui us porto una cosa més divertida. L'altre dia em vaig aixecar a la nit perquè tenia set, i no em vaig poder resistir a fer-los fotos a tots, alguns més dormits que els altres.

Són guapos, eh!

En primer lugar dejadme darops las gracias a todos los que dedicásteis unos momentos a escribir algo para Hristo. Muchas gracias.

En casa la vida sigue, y hoy traigo una cosa más divertida. El otro día me levanté por la noche porqué tenía sed, y no me pude resistir a hacer lacerles fotos a todos, algunos más dormidos que otros.

Son guapos, eh!

11 comentaris:

Maria ha dit...

hosti... jajaja per un moment m'ha recordat aquelles cases de colonies, on tots el nanus dormen a les seves lliteres, i si hi vas de nit a veurels, son completament iguals que la colla de casa teva... deu ni do...

un peto

Ines ha dit...

Desde luego, mejor que estes bien despierta cuando te levantes, para andar sorteando tantas camas.... Y muy guapos todos, pero mi Coet se lleva la palma, jeje

Laura ha dit...

Vaia cares!!!!!! Mira que interrompre els seus somnis amb les fotos... Que macos!!

montse ha dit...

Quina estampa!! Compte on poses el peus, eh!

laura "la mama de la vivi" ha dit...

grrrrñññ fruuuuuu, piu piu piu ¡¡¡¡
coñes, des de aquí s'els senten roncar i tot.

aixó si que es dormir a pota "suelta"

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Ines ha dit...

Nuria, Pixie sale en el blog de "En busca de una segunda oportunidad" del 20 minutos

montse ha dit...

Hola Núria,
Sí, la Pixie surt al blog i a la portada del 20minutos.
Vaig enviar a la Melisa la seva foto a princips d'any, quan vam proposar-nos buscar-li adoptant i avui s'ha despistat i l'ha publicat. Ja li he dit que, sortosament la Pixie ja està adoptada. Però queda bé la noia a la portada d'un diari digital!!!

Adelita ha dit...

Desde luego que están bien guapos... dormidos !!
Vaya rehala estás formando Dora :))
PAtitas cosa guapa

Ines ha dit...

¿Teneis una amiga galguita sevillana llamada Pilua, antes Cloe? Estoy en el foro de Arca de Noé, tengo un perrito apadrinado allí, Nelo, y entro asiduamente y me ha parecido ver en finales felices unas fotos donde sale Sir Lancelot y la amiga Nanny

Esther ha dit...

Estan tan macus!!!
Ja s'ha de tenir apciència ja, amb tants animalons. Nosaltres en tenim una, al Gaïa, de 10 mesos, i esperem que el seu futur "germanet" pugui venir a casa ben aviat. Es troba al refugi Bu Bup Park de la Bisbal, i quan superi una mica les seves pors ens el podrem endur a casa!
Gràcies per servir-nos d'exemple amb la feina que feu adoptant i acollint tants animalons, i cuidant-los tan bé com els cuideu