dimarts, 12 de juny del 2007

Que gran que t'has fet, petita!

Tots els aniversaris són especials, però n'hi ha que ho són una mica més que els altres. El de la Jackson és d'aquests més especials, perquè avui fa dos anys, el mateix dia que la Jackson va nèixer, algú va decidir que no merexia viure i la va llençar al contenidor de les escombraries. Però la Jackson si que volia viure, i va cridar fins que algú la sentir. La fortuna va voler que aquell migdia, mentre veiem la F1, la Mariona anés a llençar les escombraries i la sentis. Va haver de venir a buscar reforços i entre quatre vam buidar el contenidor, les bosses, les capses. Al final, al fons del contenidor va aparèixer aqulla cosa petita i negra. Segurament aquest havia estat el seu error, nèixer negra. Molta gent encara fuig dels gats negres i resulta complicat donar-los. Llençar-los és fàcil. Són molt petits, ningú t'ha de veure. Un gat acabat de nèixer viu poques hores sense la seva mare.

La Jackson avui fa dos anys PER MOLTS ANYS, JACKSON!!!

La Mar li ha fet una corona com les que fan al cole, i li hem regalat una pilota de vellut. Fer-li les fotos no ha estat gaire fàcil ;-)

12/06/2005



12/06/2007




La corona :-)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

PER MOLTS ANYS TRASTO!!!!!!! Tu vas tenir sort de que la Mariona et sentis, i nosaltres també vam fer sort quan et vam salvar. (tot i les esgarrapades que ens fas quan estam distrets!!!!!).
LAURA

Adelita ha dit...

Y per molts anys !!! Felicidades Gatita.
y estoooo... ejem... ¡¡ cuando quieras jugamos !!

Ay (colleja me han dao) :D

Mireia ha dit...

Felicitats Jakson!!!
Saps? Diumenge em vaig trobar un pollet de cotorra al menjador dels gats del carrer...ple de bitxos...ara esta a casa, a la terrasa. Li dono papilla de fruites 5 cops al dia i esta posant-se com un toro!

MUA

Anònim ha dit...

ei!! ja fa molt que veiem la mateixa foto!!!!!!
Laura