dimecres, 4 de juliol de 2007

Uns quadrupedos diferents

Us presentem...

EN SILVER!!!


L'IRIS!!!!


I LA NIKA!!! (a la Nika ja la coneixeu d'altres fotos, però cada dia está més gran)


Abans de res, he de dir que les fotos han sortit una mica cutres per dos raons: unes estan fetes amb el mòbil, que fa el que pot i no és gaire, i les fetes amb la càmara no estan gaire ben fetes perquè, per variar, no me'n vaig adonar de que tenia la càmara en una opció de foto que no és la normal... sempre em passa el mateix!

Ara si, començo. El diumenge passat vam anar amb la Dora en Lance i la Cleo a veure els cavalls, que són aquests quadrúpedos diferents més grossos de les fotos. Com els galgos, si volen poden còrrer molt. La Mar està enamorada dels cavalls, i als cavalls també els agrada la Mar. I a casa els cavalls qui hi viu? la Nika! Ara la Nika ja té uns 8 o 9 mesos i és gairebé tan alta com la Dora, ja gairebé és una galga adulta.

Vale, doncs el diumenge la capitana dels cavalls, que és l'Esther, ens va trucar que eren allà, que hi podíem portar a la Mar, que no s'ho va fer dir dues vegades, i hi vam anar la family al complet, només es van quedar a casa els gats!

Vam saludar a tots els cavalls: la Mar i en Paulí amb en Pope (em penso que és en Pope):El simpátic de'n Silver deixant-se fer carícies per tothom:La parelleta de compis. Com que la Mar encara és baixeta, en Silver no té incovenient en baixar el cap:


L'altre parella de compis va ser la Dora i la NIka, que van còrrer com bojes amunt i avall. La Dora mai s'ho havia passat tant bé des de que havia arribat a casa.
A la Dora al principi li feien una mica de por els cavalls, però va veure que tots ens hi acotàvem, fins i tot la Nika, i no passava res. Al final ja no li feien por.Bueno, tot i ja no fer-li por, hi ha coses que no les acaba de veure del tot clares...


I en Lance i la Cleo van haver d'estar lligats tota l'estona perquè són uns marranos i només deslligar-los se'n van anar directes cap a un piló de fems...

La Mar va muntar a la Gala, com els auténtics indis!(amb una mica d'ajuda de l'Alfonso, el capità dels cavalls)


I a final vam haver de marxar cap a casa! La Nika es va despedir de la Dora...... i ens va acompanyar fins a la porta.


Moltes gràcies per deixar-nos venir, capitana!!P.D: Gemma, el próxim dia veure si apareixes per alguna foto, que no ets a cap!

4 comentaris:

silver ha dit...

ha hahahahah, molt bó , Núria ets genial!!.
En Pope en realitat es diu Foppe!
Ja sabeu tropa que podeu venir sempre.
Un petó per la super amazona Mar.
ESTHER

Rodrigo ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Byron ha dit...

Un reportage molt bonic. També m'agraden els cavalls, hi ha dos prop als que visite ben sovint i sempre vénen a dir-me alguna cosa.
Byron.

laura ha dit...

Que xulo el reportatge tati!!!!! Ens ha agradat molt. La Mar diu que és súper. El diumenge ens ho vàrem passar molt bé tots: bípedos i quadrúpeds,