dijous, 9 d’agost del 2007

La Neus ens ha deixat / Neus nos ha dejado

Cap a les 10 del vespre d'ahir 8 d'agost, ens va deixar la Neus, la nostra princesa-taxi, a causa d'un edema pulmonar.

Com ja havia escrit al blog, fa unes 2 setmanes se li va diagnosticar leucèmia, i tot i que aquests dies estava molt bé, ahir al vespre nit se li va produir l'edema.

Afortunadament, la vaig trobar al tornar de passejar els gossos, quan li anava a posar el sopar, i no va tenir temps de patir gaire. Ens va dir el veterinari que si no l'haguessim trobat podria haver trigat 3 o 4 hores a morir ofegada.

Neus, sempre tindràs un lloc als nostres cors, i el que avui són llàgrimes, de ben segur aviat seran sonriures al recordar-te.

T'ESTIMEM PRINCESA.

Hacía las 10 de la noche de ayer 8 de agosto, Neus, nuestra princesa-taxi, nos dejó a causa de un edema pulmonar.

Como ya había escrito al blog, hace unas 2 semanas se le diagnosticó leucemia, y a pesar de que estos días estaba muy bien, la pasada noche se le ha producido el edema.

Afortunadamente la encontré al volver de pasear a los perros, cuando iba a darle la cena, y no tuvo apenas tiempo de sufrir. Nos dijo el veterinario que de no haberla encontrado podría haber tardado 3 o 4 horas en morir ahogada.

Neus, siempre tendrás un lugar en nuestros corazones, y lo que hoy son lágrimas, seguro pronto serán sonrisas al recordarte.

TE QUEREMOS PRINCESA.

6 comentaris:

Laura ha dit...

Neuueta, et trobarem a faltar. Es farà extrany entrar al "principoté" i no vaure't-hi.

Jara ha dit...

Em sap molt de greu. Quan un amiguet ens deixa és horrible... encara que no et coneixia en persona, t'he agafat "carinyo"... ho sento.

Un petó Neus.

Adelita ha dit...

Lo sentimos... de corazón.

Byron y Xinver ha dit...

Sentimos esta pérdida. Los gatitos son nuestras almas.

Núria ha dit...

Moltes gràcies, Jara, Adelita i Byron.

Un petó.

Rosa ha dit...

Ho sento molt, també m'ha deixat un yorki fa 3 setmanas.... el que ens queda es el temps que hem pasat amb ells i que han sigut molt estimats i nosaltres també.