diumenge, 11 de novembre del 2007

Lupe

El divendres vam tenir una visita molt especial. Vam tenir unes horetes la Lupe d'invitada a casa. Que qui és la Lupe? La Lupe és una galga que va ser rescatada de malviure amb uns 20 gossos més. Res d'especial, no? Malviure tancats en petits espais i sense ningú que els mostri una mica d'afecte, desgraciadament, és el pà nostre de cada dia de masses gossos. Doncs no, amics, la Lupe si que es especial, perquè la Lupe és una iaiona de 14 anys! Ha estat trobada amb 14 anys i amb molt poc temps ha estat adoptada.

Volem desitjar-li molta sort a la Lupe, una gosseta encantadora, en la seva nova vida. Estem segurs que amb la Yolanda i en Goto (l'altre galgo de la família) serà molt feliç. I a la Yolanda volem dir-li: moltes gràcies per donar-li una oportunitat a la Lupe. Segur que no te'n penediràs.

El viernes tuvimos una visita muy especial. Tuvimos a Lupe unas horas de invitada en casa. ¿Que quién es Lupe? Lupe es una galga que fue rescatada de malvivir con unos 20 perros más. Nada de especial, no? Malvivir encerrados en pequeños espacios y sin nadie que les demuestre un poco de afecto, desgraciadamente, es el pan nuestro de cada día de demasiados perros. Pues no, amigos, Lupe si es especial, porqué Lupe es una abuelita de ¡14 años! Ha sido encontrada con 14 años y en muy poco tiempo ha sido adoptada.

Queremos desearle mucha suerte a Lupe, una perrita encantadora, en su nueva vida. Estamos seguros que con Yolanda y Goto (el otro galgo de la familia) será muy feliz. Y a Yolanda queremos decirle: muchas gracias por darle una oportunidad a Lupe. Seguro que no te vas a arrepentir.

La Lupe a casa nostra. Es va portar mooolt bé tota l'estona que hi va ser.
Lupe en nuestra casa. Se portó muuuuy bien todo el rato que la tuvimos.

A la Dora li va agradar molt que hi hagués un altre galgo a casa.
A Dora le gustó mucho que hubiera otro galgo en casa.

I per acabar, la Capi, la Yolanda i la vice-presi amb la Lupe.
Y para terminar, la Capi, Yolanda y la vice-presi con Lupe.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Lupe es muy linda!!
En estos casos uno se da cuenta que nunca es tarde para una segunda oportunidad. Mi bipeda y yo le deceamos mucha suerte con su nueva familia.

Emma the Golden Girl ha dit...

and the Canine Kids said

Lupe you are beautiful.

Emma the Golden Girl ha dit...

and the Canine Kids said

I always enjoy visiting your site. Therefore, I am passing on the Community Blogger Award to you, and you can pick it up at:
http://www.caninekids.blogspot.com

Byron y Xinver ha dit...

Claro que sí... NOs encanta que adopten animalitos mayores, se lo merecen mucho. El Jefe adoptó a la gata cuando tenía ya 8 años, fue la primera que llegó a la casa.

Esther ha dit...

Gracias familia por cuidar a Lupe, hasta que su mami Yolanda pudo venir a buscarla

yolanda ha dit...

Ha sigut un plaer poder cuidar la Lupe. Quant va venir, estava bastant primeta, ara en mica en mica es va recuperant.
Moltes gràcies de dornar-me l'oportunitat de poder adoptar els dos gossos tant preciosos que tinc, la Lupe i en Gotto (el meu nene).
Una abraçada molt forta.

Núria ha dit...

Ei, ens n'alegrem molt de que es vagi refent! Moltes gràcies per adoptar-los a tos dos. Ja ens aniràs informant de com va :)