divendres, 29 de juny del 2007

Negatiu!

Ahir a la tarda la Mariona va trucar al veterinari per veure si ja tenia el resultats dels análisis de la Dora. Li van dir que si, que baices a la clinica. Uuuups, quin mal rollo! Al entrar li van dir: "molt bones notícies!" La Dora ha donat negatiu en leishmania i els nivells d'erlichia ha disminuit molt. Així, hem d'entendre que la baixada de defenses és una anèmia i prou! I estem moooolt contents!!!!

La Dora també ho està!



12 comentaris:

Esther ha dit...

OLE OLE!! HO HEM DE CELEBRAR.!!

ESTHER

Mireia ha dit...

FELICITATS!

Avui tot són bones noticies!

MUAAAA

Núria ha dit...

Moltes gràcies! Enhorabona també al Philippe!

Esther, benvingda al blog. A veure si en Silver es decideix a escriure un blog també! I si, ho hem de celebrar, a veure si així conec a la teva galga, que encara no l'he vist mai ;-)

Jara ha dit...

FELICITATS DORA! ETS GENIAL!

Esther ha dit...

Gràcies, jo sempre el llegeixo el blog, m´agrada molt, peró no sabia com enviar els comentaris.
Ostres si haurem de fer un blog de galgos, i cavalls.
A la meva nena ja saps que la pots veure a casa quan vulguis.
Un petó.

Anònim ha dit...

Que bèeeeeeeeee!!!!!!!. De tota manera, amb les "locures" que fa adesta dora, ja se li veu que malalta, malalta, no ho està, però el vete, de vegades ens fa preocupar.
LAURA

Adelita ha dit...

Ahí va !!! Vaya tía dura y campeona !! Que bien, que buenas noticias... nos alegramos musho, pero que musho... por aquí.

Y p'a la anemia ná como unos buenos pollos y carne rica a espuertas.

Patitas hermosa, que estamos muy contentas !!!

PS.- Yo también tengo lehismania y erlichia de esa... pero parece que ahora todo está controlado (cruzamos patitas, que me han dao mucha guerrita)

laura ha dit...

tati, volem noves històries!!!

Byron y Xinver ha dit...

Me alegro mucho que haya dado negativo a la leishmania, qué plaga... La ehrlichia es curable? no estoy seguro en perros... Espero que sí.
Gracias por la visita. Agragada a mi lista.
Abrazos.

Núria ha dit...

Byron , la erlichia en los perros nunca se cura del todo, siempre queda latente, lo que, según me han dicho, en muchos casos queda "dormida" y puede que el perro nunca más tenga sintomas.

Bienvenido a la blogsfera!

Byron y Xinver ha dit...

Ja he vist a la Cleo, sí que és molt guapa. El "Sinver" és el meu millor amic, encara té només un anyet, ja et comptaré més coses.

(Disculpa si comet errors, estem aprenent l'idioma...)

Señora Anónima ha dit...

No sé com hi he vingut a parar aquí, però m'encanta el teu blog i m'encantarà seguir-lo i mirar tots els links que hi tens per aquí.

La Dora sembla ben maca...