divendres, 13 de juliol del 2007

Kdd de galgos i no galgos a ca n'Argelaguet

Fa uns dies, la Jara havia anunciat al seu blog una kdd de galgos i no galgos a ca n'Argelaguet. Nosalters vam decidir anar-hi només amb la Dora, perquè portar-los a tots tres al cotxe de casa a Sabadell podia ser mortal. Així doncs, el diumenge passat, vam anar preparant-ho tot fins que "on és la carn?" Després de buscar i buscar vam veure que la carn era a la panxa de la Dora, on no hi neva ni plou. Ooook, això volia dir que havíem de tornar a fer la pilota de carn i que la Dora marxaria amb la panxa plena, quan s'aconsella que no mengin massa abans de viatjar.

Vam sortir de casa cap a 1/4 d'1, i havíem quedat amb la Meritxell a la 1, per tant segur que arriabríem tard. A més, per no variar, ens vam perdre... (no necessitem un GPS, no) i al final vam arribar passat 2/4 de 2, però vam arribar! Com que la kdd havia començat amb una passejada de bon matí, ja hi eren tots, i no vam haver d'esperar gaire abans de dinar. Tot i això, la Dora va tenir temps de posar-se en remull en una mena de piscina que hi havia al costat de la font de ca n'Argelaguet.

Ca n'Argelaguet és un lloc molt tranquil de Sabadell, és ple d'arbres i si està molt bé, i ara hi volen fer passar una carretera pel mig :-(

Una de les sorpreses va ser quan vam veure la fotocòpia de la Dora, en Tito. Va fer molta gràcia, perqè s'assemblen molt, i era com si ells ho veiessin. Es van caure molt bé.

Van jugar una mica:

I van veure que comparteixen aficions:


Em penso que la Dora ja té nòvio oficial ;-)

Després vam dinar. Tothom havia portat alguna cosa, i al final hi havia tant menjar que en va sobrar, tot i que tot estava BONÍSSIM!!! I havent dinat n'hi van haver que van voler fer la migdiada a sota els arbres, altres vam estar conversant...

I així vam passar un diumenge diferent! Va ser molt divertit. A veure si a la próxima també hi podem venir!

Aquí us deixo unes quantes fotos dels protagonistes de la kdd:

5 comentaris:

Esther ha dit...

Caramb quina tropa!! a veure si la propera vegada podem venir!.
Petons

Las super nenas y uno mas:)

Jara ha dit...

Ens ho vam passar genial!
Per cert... la meva mami em va donar una mica de pilota de carn i estava boníssima!!!! volem la recepta!

Byron y Xinver ha dit...

Que fiesta tan chula.

Adelita ha dit...

dioses ! Cuanto galgo guapo ! Y nosotras tres aquí más solas que un junco. Cagüenla.
Que envidia más insana me dás tía

laura ha dit...

Que macos tots!!! La Mar s'ho hagués passat bé. La propera vegada vindrà