dilluns, 16 de juliol del 2007

Roomates

La foto de dalt va ser feta a les 2.46 AM, i és que aquesta és la meva nova compi d'habitació des de que li van dignosticar leucèmia a la Neus.

Fins ara la Neus i la Jackson compartien habitació, i hi tenien l'aigua, el menjar i la capsa de sorra, però ara no poden compartir res d'això i hem hagut de reubicar la Jackson. Es porta bastant bé, però la tia és una mica pesada. Alguna nit me l'he trobat dormint literalment a sobre el meu cap, però des de fa un parell de dies ha decidit que dormir als peus del llit, a sota el ventilador, és millor que dormir al coixí.

A veure quants dies ens aguantem sense tirar-nos els plats pel cap!

6 comentaris:

Byron y Xinver ha dit...

Vaya sentimos lo de Neus... A Tris le hicieron todas esas pruebas y no tenía nada... Un milagro porque había estado 7 años en la calle hasta que la recogió el jefe.
Saludos, que vaya bien.
Bron.

laura ha dit...

Suposo que fins la priera nit que ronqui o algo així.Tingues pasciència

Esther ha dit...

Jope con el calor que hace no me extraña que se ponga bajo el ventilador!!!
Esperemos que la Neus se recupere!!
Ala paciencia NO RONQUEIS!!!!!
BESOS

Unknown ha dit...

como va NEus???
espero que lo supere pronto
todo nuestro amorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
patita

Jara ha dit...

Ànims per totes i esperem que us recupereu aviat.

Núria, crec que no hi ha cap problema en que els quadrúpedos siguin internacionals. Només has d'omplir un formulari i ells revisen el contingut, que no sigui xungo i en un parell de dies et donen l'Ok. Prova-ho!

un petó per tothom.

Adelita ha dit...

Vaya, pobre Neus. Esperamos que se recupere pronto y bien. Y digo yo... ahora que MiJefa no me lee, que si quieres me mandas a ese gato y te lo reeduco rapidito.

Paciencia y patitas, amiga